top of page

Un final feliç: Joan Miquel Oliver tanca gira a Falset

El passat 28 d'octubre, el músic mallorquí Joan Miquel Oliver va tancar la gira de Pegasus (Sony Music, 2015) al Teatre l'Artesana de Falset (Priorat). En Jordi Sugranyes, de Ràdio Valls, va parlar amb ell una estona abans del concert. Jo vaig fer unes quantes fotos que hem combinat amb els àudios de l'entrevista per a crear aquesta crònica.

Joan Miquel Oliver va parlar del que havia suposat aquesta gira i dels músics que l'han acompanyat: en Jaume Manresa als teclats i en Xarli Oliver a la bateria.

Es van succeir Final Feliç, Marcianet de Mart, Hansel i Gretel i altres temes del passat fins que va tornar a Pegasus amb Mil bilions en estrelletes, de la qual en parla.

Va llegir la llista d'Inventari pis carrer Missió 3,2 d'Odissea trenta-mil (Produccions Blau, 2007) en un full de paper on hi havia impresa la foto de George Clooney, que va acabar transformat en un avió.

Per últim, Jordi Sugranyes va parlar amb David Fernàndez de La Nova Ràdio i Marià Arbonès de Reus Digital, un dels mitjans organitzadors del concert.

Podeu escoltar l'entrevista completa a Joan Miquel Oliver en el següent enllaç:

Podeu veure l'àlbum complet a:


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page